Tv Kanaler

Ligesom bland-selv-slik – bare med din tv-pakke!

Næsten alle elsker tv. I dag er der som regel mulighed for at finde lige det, man gerne vil se, ved at lave en hurtig søgning på nettet. Gratis sider tilbyder videoer af ringe kvalitet, og det er ikke værd at se sig tilfreds med, når man kan få det meget bedre på en nem og fleksibel måde. Der er også noget charmerende ved det at zappe og ikke vide, hvad der vil være på den næste kanal. Eller ved at samles hver søndag og se en god serie, og hele ugen har man ventet på det nyeste afsnit. Tv er ganske enkelt en dejlig ting. Og så findes der endda den mulighed, at du selv kan vælge, hvilke tv-kanaler, som du ønsker at supplere din grundpakke med.
tv pakke

Over 100 film at vælge mellem – helt uden binding

Der er mange fordele ved selv at vælge, hvordan ens tv-pakke skal se ud. Det er fedt helt selv at have muligheden for at bestemme, præcis hvilke tv pakke man ønsker ud over de 25 kanaler, der findes i grundpakken. Og udvalget er stort, så der er god grund til selv at stå for udvælgelsen. Der findes nemlig over 100 kanaler ud over dem, som findes i grundpakken. Du kan enten supplere din grundpakke med 10, 20 eller hele 39 kanaler efter eget valg. Og endnu en fordel er, at det gøres helt uden binding.

Det kan være svært at vælge

Det kan også være, man synes det er svært at vælge selv. Og der findes naturligvis også fast tv pakke, hvor alle kanalerne er valgt på forhånd ud fra deres popularitet. Der kan du vælge mellem blot at have grundpakken på 25 kanaler; mellempakken, der indeholder 35 kanaler; eller fuldpakken med hele 61 tv-kanaler at zappe mellem.